Bemutatkozás

Kanlux

A világítástechnikai szektor egyik vezető európai cége vagyunk. Kínálatunkban olyan termékeket találhat meg, amelyek megvilágítják nappalát és éjszakáját. Termékeinket Lengyelországban, más országokban partnereink által, valamint saját Kanlux gyárunkban gyártjuk.

34 éve a piacon

Tudja, hány ember szükséges egy izzó becsavarásához? És hány emberre van szükség egy nemzetközi világítástechnikai cég megalapításához? A mi esetünkben kettőre - két nagyon elszántra! A Kanlux alapítói - apa és fia - egy kis céggel kezdték, azonban világos célt tűztek ki maguk elé. Jelenleg a Kanlux a kapcsolódó márkákkal együtt közel 7500 terméket kínál a világ 40 országában.

Küldetésünk és értékeink

Az Ügyfelek által preferált világítástechnikai céget építünk, igényeik megismerése, azok megválaszolása és a legjobb szolgáltatás biztosítása által. A termékek magas minőségét saját Kanlux kutatólaboratóriumunkban ellenőrizzük. Tapasztalt és megbízható, számos külföldi leányvállalattal rendelkező partner vagyunk. Termékeinket magasfokú üzembiztonság jellemzi, az esetleges meghibások esetére hosszútávú garanciát biztosítunk.

Gyártás, kutatás és fejlesztés

Önnek és nekünk is fontos, hogy az Önt körülvevő termékek biztonságosak és tartósak legyenek. Gondoskodunk erről a gyártósoron és a Kanlux kutatólaboratóriumban. Tudta, hogy a termékeinket akár 252 napon keresztül teszteljük?
Nézze meg, hogyan dolgozunk

Globális vállalat vagyunk lengyel anyacéggel

Sok ember keres jó világítást. Ezért Lengyelországon kívül leányvállalataink megtalálhatók Németországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Magyarországon, Ukrajnában, Franciaországban és az Egyesült Királyságban. Ezektől a cégektől termékeink a világ több mint 40 országába jutnak el a felhasználókhoz.